Company name

Een visie op het komend jaar

Tegen het einde van het jaar is het goed om vooruit te blikken op hetgeen komen gaat. Wat zijn de kansen en mogelijkheden die zich in deze turbulente tijden van verandering voordoen. FESPA Nederland organiseert i.s.m. CMBO op 14 december vanaf 14.30 uur in Leusden een bijeenkomst waarin inspirerende sprekers hun visie op de markt en de mogelijkheden geven.


Deelname uitsluitend na voorafgaande aanmelding.

Locatie: Instituut Beeckestijn
Adres:   Leusderend 30,  3832 RC Leusden

 
 

Programma:
14.30 Ontvangst
15.00 Welkom door Wouter van As (voorzitter FESPA Nederland) en Joost Morsink (voorzitter CMBO)
15.05 Opening door dagvoorzitter Ment Kuiper
15.15 Christine Boland: Wat brengt 2018, trends naar de praktijk
16.15 koffie break
16.30 Egbert Jan van Bel: Klote klanten, Noodzakelijk kwaad?
17.00 Ment Kuiper: interactie met de zaal
17.30 Netwerk borrel
19.00 Einde bijeenkomst

 
Christine Boland
Christine Boland is in de eerste plaats trendanalist met een achtergrond in de psychologie en mode. Zij is vooral een inspirator, doordat ze trends om weet te zetten in marktmogelijkheden. Ze zet haar toehoorders aan het denken door haar verrassende invalshoeken. Deze middag zal zij vooral ingaan op de mogelijkheden in de visuele communicatie industrie.
 
 
Egbert Jan Bel
Egbert Jan van Bel, schrijver van management boeken en docent en coach bij instituut Beeckestijn schreef een boek over omgaan met klanten op basis van een onderzoek onder 6000 klanten. “Ik zie klantbehoud als de kern van goed en verstandig zaken doen. ‘Kloteklanten’ gaat over de relatie tussen bedrijven en hun klanten. Wat gaat er goed en wat gaat er goed fout? En wat doet u daar dan vervolgens mee… Of ziet men een klant als noodzakelijk kwaad?
 
 
Ment
Ment Kuiper is actief als bedrijfskundige, marketeer en ondernemer. Helpt mensen bij marketing en communicatievraagstukken binnen de eigen werkomgeving. Behalve dat hij vandaag als dagvoorzitter optreed zal hij ook vertellen wat de commerciële opleidingen van Beeckestijn kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming. En vooral zal hij het gesprek met de zaal aangaan en u op gezond kritische vragen wat u morgen met de vandaag opgedane kennis en inspiratie gaat doen.

© Copyright Fespa Nederland 2018. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op deze site (www.community.fespanederland.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij Fespa Nederland of zijn gelicenceerd aan Fespa Nederland.